Caz șocant în județul Iași. O educatoare a vrut să se sinucidă chiar în fața copiilor

Caz șocant în județul Iași. O educatoare a vrut să se sinucidă chiar în fața copiilor © arhiva

Personalul unei grădinițe din județul Iași a rămas șocat, după ce o educatoare a încercat să se sinucidă chiar în fața copiilor. Femaia a fost oprită la timp, astfel că a fost evitată o mare tragedie. 

Un incident grav a avut loc zilele trecute la o grădință din Iași. La 29 de ani, o educatoare s-a simțit stresată din cauza tuturor presiunilor la care a fost supusă, așa că a decis să-și curme viața chiar în locul în care își avea activitatea.

Femeie și-a înfipt o foarfecă în braț, însă a avut mare noroc deoarece chiar în acele momente, una dintre asistente a reușit să vadă incidentul și i-a acordat primele îngrijiri medicale acestea. Imediat, asistenta grădinței a apelat la serviciul de urgență 112 pentru ca la sediul acesteia să se prezinte echipajele de urgență pentru mai multe investigații.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un echipaj de Poliție. Aceștia au audit mai multe persoane pentru a-și da seama cum a ajuns tânăra să încerce să se sinucidă chiar la locul de muncă, în fața copiilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro