Caz șocant în Statele Unite! Copil găsit lângă cadavrul mamei care a murit din cauza coronavirusului

Caz șocant în Statele Unite! Copil găsit lângă cadavrul mamei care a murit din cauza coronavirusului © arhiva

Cazul morții unei femei din Georgia a șocat pe toăt lumea. Aceasta a murit din cauza coronavirusului, iar până să fie descoperită, băiețelul ei de 5 ani a stat lângă ea. 

Coronavirusul face mii de victime în întrega lume, iar zilnic zeci de persoane își pierda viața, iar altele se luptă să trăiască prin spitalele care sunt pline până la refuz cu pacienți.

Un caz șocant a alarmat o întreagă populație din Georgia, acolo unde o femeie de 42 de ani a murit din cauza coronavirusului. Aceasta a fost descoperită de către polițiști în care locuia împreună cu fiul ei. 

Băiețelul în vârstă de aproximativ 5 ani a stat tot timpul în casă cu mama sa, iar până când autoritățile au descoperit cadavrul femeii a durat aproximativ 12-16 ore, timp în care copilul nu s-a dezlipit de trupul neînsuflețit al mamei sale. 

În aceste momente copilul a fost luat la spital, și momentan nu se știe dacă și el este infectat cu noul coronavirus. Mama sa lucra ca tehnician mamografic la Spitalul Pedmont Newnan și nu este sigur de unde a preluat virusul. 

Georgia a înregistrat până acum 1000 de cazuri de infectate cu noul coronavirus și cel puțin 38 de morți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro