Caz șocant în Suceava! Un copil de un an și o lună plimbat prin trei spitale, după ce a înghițit o bucată de lemn

Caz șoant în Suceava! Un copil de un an și o lună plimbat prin trei spitale, după ce a înghițit o bucată de lemn © pixabay

Un bebeluș de doar un an și o lună a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a înghițit o bucată de lemn.

Totul s-a întâmplat azi, în jurul orei 16:00, în timp ce copilul se juca lângă mama sa, în casă, în Câmpulung Moldovenesc.

În timp ce mama copilului îi pregătea haine de schimb micuțului, bebelușul a rupt o bucată de lemn dintr-un obiect de mobilier, pe care a înghițit-o.

La scurt timp, copilul a început să respire greu, astfel că părinții l-au dus direct la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

El a fost diagnosticat cu aspirație de corp străin. Copilul, împreună cu mama sa, a fost transferat, la doar o oră după diagnosticare, la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Copil în stare gravă, plimbat prin trei spitale

Medicii de aici nu au reușit să îi extragă bucata de lemn de aproape un centimetru din gât, așa că a fost, din nou, transferat la un alt spital. 

Abia la a treia unitate medicală, Spitalul Județean de Urgență "Sfânta Maria" din Iași, medicii au putut interveni și au scos bucata de lemn, prin aspirație.

Polițiștii suceveni au deschis o anchetă, iar după terminarea acesteia se va putea stabili încadrarea juridică a faptei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro