Caz șocant în Tulcea! Un bărbat a fost ucis în noaptea de Revelion de către vecinul său după ce i-a intrat în curte

Caz șocant în Tulcea! Un bărbat a fost ucis în noaptea de Revelion de către vecinul său după ce i-a intrat în curte © Pixabay

Tragedie în Tulcea! Un bărbat a avut parte de un sfârșit cumplit după ce vecinul său l-a omorât chiar în noaptea de Revelion.

Clipele de groază au avut loc în satul Turda, comuna Mihai Bravu, județul Tulcea. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis de vecinul său după ce a pătruns în curtea acestuia.

Nimeni nu s-ar fi gândit la o asemenea tragedie, mai ales că, la doar câteva ore după ce victima sărbătoarea alături de familie Revelionul.

Scenele de violență au început în jurul orei 03:00, când victima a intrat în curtea unui vecin. Bărbatul îl bănuia pe acesta că i-ar fi furat mai multe bunuri acum câteva luni.

Conform tulceanoastra.ro, alți vecini ai victimei au povestit că bărbatul în vârstă de 46 de ani a luat această decizie în urma sfaturilor date de polițistul din sat care i-ar fi spus acestuia să insiste asupra vecinului pentru a-l determina să recunoască furtul.

Așadar, victima a dat ascultare sfaturilor chiar în seara de Revelion. Acesta a venit în curtea vecinului său și a început un adevărat scandal. Lucrurile au escaladat și în urma injuriilor au început să se ia la bătaie.

Bărbatul a fost omorât cu o toporișcă

Vecinul bănuit de furt a luat atunci o toporișcă din camera în care dormea și l-a lovit pe bărbat fără milă de câteva ori în cap. Omul nu a mai avut nicio șansă să trăiască, deoarece rănile suferite au fost deosebit de grave.

În urma faptelor sale, proprietarul casei urmează să fie se prezinte în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro