Caz şocant în Vaslui! Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de un vecin, după ce i-a reproşat că taie lemne cu drujba în bloc

Caz şocant în Vaslui! Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de un vecin, după ce i-a reproşat că taie lemne cu drujba în bloc © Pixabay

Un bărbat a fost bătut fără milă de vecinul său, deoarece acesta i-a reproşat faptul că este deranjat de zgomotul pe care îl face atunci când taie lemne cu drujba în apartament.

Scene de violenţă au avut loc în Vaslui, pe data de 28 februarie. După ce s-a întors acasă, seara, bărbatul a fost extrem de deranjat de sunetele provocate de vecinul său de bloc. Cel din urmă îşi vedea liniştit de treabă şi a început să taie lemnele cu drujba chiar în propriul apartament, fără să-i pese de zgomotul produs.

Bărbatul a mers la vecin să-i spună să se oprească din această activitate, explicându-i că zgomotul produs este unul mult prea puternic şi se aude prin pereţi. Enervat la culme, în loc să se conformeze, vecinul nu a stat pe gânduri şi a început să-l lovească cu pumnii pe bărbat. Din fericire, acesta a reuşit să scape din mâinile acestuia şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

În urma apelului, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au constatat că cele spuse de bărbat la telefon se confirmă.

“Poliția Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost și lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Pentru fapta sa, vecinul a primit o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro