Caz teribil lângă București. Un bărbat a fost decapitat de tren în gara Buftea

Caz teribil lângă București. Un bărbat a fost decapitat de tren în gara Buftea © Arhiva

Un caz șocant a avut loc vineri seara, 22 mai, lângă București, în gara din Buftea. Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în fața trenului. 

Un teribil incident a avut loc în această seară, în gara din Buftea, lângă Capitală. Un bărbat și-a pus capăt zilelor în cel mai șocant mod posibil. Omul s-a aruncat în fața trenului, fără a mai avea vreo șansă de supraviețuire, acesta fiind decapitat pe loc sub roțile garniturii de tren.

Șocați, martorii incidentului au sunat imediat la 112, în speranța că medicii vor putea salva viața bărbatului. Ajunși la fața locului de urgență, salvatorii, din păcate, pentru bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost mult prea târziu. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului, care a ales să moară într-un mod teribil. 

Cei care au luat parte de scenele șocante au mărturisit faptul că omul a așteptat ca garnitura de tren să se apropie, iar atunci când totul era inevitabil, s-a aruncat în fața trenului care intra în gara din Buftea. 

La fața locului au ajuns și criminaștii, dar și polițiștii, care fac acum cercetări pentru a afla ce l-a împins pe bătrân să recurgă la un astfel de gest. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro