UPDATE / Primul medic din România diagnosticat oficial cu COVID-19. În total, 35 de cazuri de coronavirus au fost confirmate

Cazul 30 de coronavirus a fost confirmat. Pacientul, infectat de fostul ofițer MAI

UDATE: Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în România continuă să crească. Numărul cazurilor confirmate a ajuns la 35.

Este vorba despre un bărbat de 55 ani, din București, contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, un alt bărbat, de 31 ani din București aflat în autoizolare și o femeie de 53 ani, din Covasna, sosită din 8 martie din Italia și aflată în autoizolare.

UPDATE ȘTIRE INIȚIALĂ

UPDATE! Coronavirusul a mai făcut o victimă în România. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 32. 

Este vorba despre un bărbat din Iași. Acesta are 38 de ani. Omul a fost infectat cu coronavirus după ce a intrat în contact cu un caz confirmat în Varșovia.

Bărbatul se află în autoizolare din data de 9 martie.

UPDATE ȘTIRE INIȚIALĂ

Cazul 31 de COVID-19 a fost confirmat în România. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Iași. Acesta s-a întors din Veneția pe data de 2 martie. În total, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în țara noastră 31 de cazuri confirmate.

„Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iași, debut pe 4.03, internat pe 10.03, revenit din Veneția în 2.03”, a anunțat GCS.

Bărbatul se află acum internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Virusul ucigaș din China continuă să facă victime. Miercuri dimineață a fost confirmat al treizecilea caz de coronavirus în România.

Bilanțul persoanelor din România infectate cu coronavirus a ajuns la 30. Astăzi, un alt caz a fost confirmat.

Este vorba despre o femeie de 43 de ani. Aceasta este primul medic din România diagnosticat cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota. Momentan, pacienta nu prezintă simptome.

„Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această (miercuri - n.red.) dimineață, al 30 - lea caz la nivel național. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, au transmis reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, potrivit Antena 3.

Potrivit primelor informații, se pare că femeia este medic în spitalul unde bărbatul infectat cu coronavirus a fost internat.

Așadar, se pare că femeia este al cincilea pacient infectat de fostul ofițer MAI.

Fostul ofițer MAI, un bărbat de 60 de ani, a călătorit în Israel la finalul lunii februarie. Bărbatul s-a prezentat la spital, dar a susținut că nu a părăsit țara în ultimele două luni.

Medicii au aflat ulterior că este infectat cu virusul ucigaș din China. Acesta a răspândit virusul și altor persoane care au intrat în contact cu el. Printre ele se numără nora sa, care este însărcinată și nepotul lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro