Cazul Caracal. Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, după ce a cerut să-şi schimbe declaraţia

Cazul Caracal. Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, după ce a cerut să-şi schimbe declaraţia © arhivă

La începutul acestui an, după şase luni în care a susţinut că a ucis-o atât pe Alexandra Măceşanu, cât şi pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat pentru a-şi schimba declaraţia în cazul fetei dispărute în luna aprilie. Ce se întâmplă cu inculpatul, după acest episod?

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată până la finele lunii ianuarie pentru trei infracţiuni: trafic de persoane, omor calificat şi profanare de cadavre. După ce s-a răzgândit şi a început să susţină că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, contrar celor declarate de-a lungul ultimelor şase luni, Gheorghe Dincă a primit de la procurorii DIICOT "şansa" unei noi audieri.

Reaudierea inculpatului va avea loc joi, 9 ianuarie, la ora 10. Decizia a fost comunicată de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

”Anchetatorii au pus-o în pericol extraordinar pe Luiza. Complicii lui pot să-i suprime viața pentru este deja știut public că acesta va face referire la alți complici (...) Dacă aflăm din audierea lui că Luiza este închisă undeva și este în grija unei persoane, cum poate să mai fie trimis în judecată pentru omor”, a mai precizat Tonel Pop, conform Libertatea.

Reacţia DIICOT, după cererea lui Gheorghe Dincă

Purtătortul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a explicat pentru aceeaşi sursă că, indiferent de cum îşi va schimba inculpatul declaraţia, trimiterea în judecată se va face. De altfel, rechizitoiul în dosarul crimelor din Caracal este aproape finalizat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro