Cazul Caracal. Cum a reacţionat Gheorghe Dincă atunci când i s-au arătat poze cu cei doi presupuşi complici

Cazul Caracal. Cum a reacţionat Gheorghe Dincă atunci când i s-au arătat poze cu cei doi presupuşi complici © arhivă

Noi detalii din anchetă, în cazul Caracal. Petruţa şi Ştefan, numele celor doi presupuşi complici despre care Gheorghe Dincă a vorbit la ultimele audieri, au fost găsite în Registrul de la Evidenţa Populaţiei. Ce s-a întâmplat apoi ridică însă, câteva semne de întrebare.

La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a dezvăluit anchetatorilor, în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, existanţa unor complici. Vorbim despre Ştefan şi Petruţa, două persoane care, susţine Dincă, ar fi responsabili de ce s-a întâmplat după ce a răpit-o pe Luiza.

Dincă a povestit că Ştefan, alături de alţi doi bărbaţi, a luat-o pe Luiza Melencu din casa groazei, împotriva voinţei lui. El s-ar fi ales cu mai multe bătăi, înainte de acest episod. Apoi, nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Surse din anchetă citate de RTV spun că Dincă ar avea impresia că fata este în viaţă. De cealaltă parte, se ia în calcul şi ipoteza uciderii.

Petruţa are 28 de ani şi este din Roşiori de Vede, iar Ştefan, aproximativ 40 de ani şi este din Bucureşti. Numele celor doi au fost găsite în Registrul de la Evidenţa Populaţiei. Deşi a făcut această mărturie şi el a fost cel care le-a dat numele complicilor anchetatorilor, atunci când i-au fost puse în faţa pozele cu cei doi, Dincă nu i-a recunoscut. 

Gheorghe Dincă, despre ultima dată când a vorbit cu Ştefan

"Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (...) Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (...) Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro