Cazul Caracal. DIICOT ia în calcul varianta ca Gheorghe Dincă să fi avut complici în comiterea crimelor

Cazul Caracal. DIICOT ia în calcul varianta ca Gheorghe Dincă să fi avut complici în comiterea crimelor © arhivă

Misterul crimelor din Caracal se adâncește de a o zi la alta și ies la iveală informații care mai de care mai terifiante. La mai mult de 2 săptămâni de când Alexandra Măceșanu a dispărut și Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o atât pe ea, cât și pe Luiza Melencu, fata dispărutî în luna aprilie a acestui an, au ieșit la suprafață informații șocante despre acesta.

A început o nouă zi de anchetă în cazul crimelor din Caracal. Misterul se adâncește și pare că Gheorghe Dincă nu dă niciun semn de cooperare concretă, astfel încât nimeni nu a putut ajunge la o ipoteză clară, până în acest moment.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a mărturisit că DIICOT consideră că Dincă nu a acționat de unul singur, ci mai degrabă ar fi avut complici în comiterea oribilelor crime de la Caracal. Acest lucru i l-a spus Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT și s-a mai aflat că procurorii verifică în amănunt informațiile apărute în spațiul public, referitoare la acest caz care nu și-a găsit finalul de mai bine de 2 săptămâni.

„Am întrebat dacă se verfică știrea legată de rezultatele analizelor antropologice și dacă sunt reale, iar domnul procuror-șef mi-a spus că de astăzi sau de vineri urmează să fie analizate și că nu se pune problema să existe nici măcar un raport preliminar pe analiză antropologică. Domnul procuror-șef mi-a spus doar atât și eu cred că este corect. Fără un rezultat ADN concret, dumnealui a făcut ceea ce este corect, normal, să declare că Alexandra este vie din perspectiva DIICOT sau a oricui”, a declarat Alexandru Cumpănașu, despre cazul crimelor din Caracal. 

16 minore traficate, „consumatori” iertați

În 2012, DIICOT a deschis un dosar în cazul al 16 minore traficate la Caracal. Cinci ani mai târziu, în 2017, judecătorii au decis să îi ierte pe bărbațiilor care au cumpărat serviciile traficanților.

Totul, în condițiile în care chiar Codul Penal este foarte clar în această privință: folosirea serviciilor unei persoane exploatate înseamnă închisoare. Pedeapsa este și mai aspră în cazul minorelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro