Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune de 300 000 de euro

Cazul Caracal. Familia Luizei Melencu cere daune de 300 000 de euro © spynews.ro

Familia Luizei Melencu cere daune de 300 000 de euro. Potrivit unor surse, avocatul familiei a depus astăzi o cerere la parchet prin care a cerut suma respectivă pe parte civilă, în dosarul crimelor din Caracal.

Potrivit observator.tv, cererea a fost depusă astăzi de avocatul familiei Luizei Melencu

Familia Melencu ar fi decis să ceară daune după ce anchetatorii au descoperit rămăşiţe umane la marginea unei păduri din Caracal, iar Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei. Rămăşiţele au fost duse la Bucureşti pentru ADN, urmând să se afle dacă sunt sau nu ale Luizei Melencu. 

Tuneluri, grote şi puţuri acoperite în curtea lui Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susţine că poate fi un adevărat "cimitir" acolo al istoriei crimelor şi, mai spune acesta, Gheorghe Dincă a început să ardă cadavrele şi să le arunce atunci când nu a mai avut loc în curtea casei sale. „Exista tuneluri, există tot felul de foraje, puţuri înfundate, grote şi peste aceste lucruri tot felul de betoane fără rost adică nu pentru a face ceva sau a face vreo fundaţie. Cred că aici poate să fie un cimitir al istoriei sale îndelungate în domeniul crimelor şi probabil că nu a mai avut loc aici a început să le mai ardă şi să le mai arunce prin păduri (...) Sunt multe tuburi de beton, acelea sunt adevărate buncăre”, a declarat Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro