Cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi expertizat psihiatric

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi expertizat psihiatric © arhivă

Informaţii de ultimă oră în cazul Caracal! Gheorghe Dincă va fi reaudiat şi expertizat psihiatric! Anunţul vine după ce procurorii au confirmat luni, 2 septembrie, că 7 dinţi din cei 21 găsiţi în butoiul "monstrului din Caracal" îi aparţin Alexandrei Măceşanu. 

Procurorii pregătesc expertiza psihiatrică, dar şi testul cu poligraful pentru Gheorghe Dincă. Potrivit RTV,  Gheorghe Dincă va fi adus din nou în faţa procurorilor pentru a da declaraţii şi, cel mai probabil, pentru a i se pune în faţă probele găsite în casa groazei. Cercetările în acest caz continuă. 

Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și expertizei psihiatrice, pentru a se afla dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum el a declarat.

De asemenea, în urma expertizei psihiatrice se va stabili dacă inculpatul mai suferă de vreo boală, ţinând cont de faptul că a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. 

Oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au ADN-ul Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de 99,93%

În urma analizelor genetice a probelor biologice de os, rămăşiţele găsite în butoi, aparţin Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de 99,93%. În continuare este aşteptat raportul privind oasele găsite în pădure, despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. 

„În cursul acestei zile, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro