Cazul Caracal. De unde provin hainele și bucățile de asfalt descoperite de anchetatori, în casa lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. De unde provin hainele și bucățile de asfalt descoperite de anchetatori, în casa lui Gheorghe Dincă © arhivă

Noi informații de-a dreptul cutremurătoare ies la iveală în cazul crimelor din Caracal. După ce anchetatorii au descoperit în casa lui Gheorghe Dincă numeroase haine de femeie, dar și bucăți de asfalt, toată lumea s-a întrebat de unde anume provim aceste lucruri și ce caută în casa mecanicului auto din Caracal. 

Zilele trec, iar ancheta în cazul crimelor din Caracal se adâncește tot mai tare. Astfel, recent s-a anunțat că hainele găsite în casa lui Dincă, precum și bucățile de asfalt cărora nimeni nu a știut să le explice existența ar proveni, se pare din demolarea unor blocuri, ceea ce presupune că Gheorghe Dincă le-ar fi strâns de unul singur și le-ar fi adus la el în casă, din motive știute doar de el. Reamintim că experimentul făcut pentru a se demonstra dacă avea sau nu cum să incinereze Gheorghe Dincă trupurile victimelor sale într-un butoi de metal a scos la suprafață faptul că criminalul a folosit, după cum a spus chiar el, printre multe altele, bucăți de asfalt pentru ca focul să fie mai puternic și să poată „topi” cadavrele fetelor pe care le-a răpit și le-a ucis. 

Telefonul Luizei Melencu, folosit în noaptea de miercuri spre joi

Au apărut informații șocante cu privire la cazul crimelor din Caracal. Un detaliu bombă a fost punctat azi, anume acela că telefonul Luizei Melencu ar fi fost folosit în noaptea de miercuri spre joi, iar fata ar fi ieșit din grupul de Whatsapp în care se afla alături de alți colegi de școală. Mama fetei, Monica Melencu susține că o colegă de-ale Luizei a sunat-o pe Facebook și i-a mărturisit că Luiza a ieșit de pe grupul de Whatsapp, iar acest lucru nu îl poi face decât dacă ești în posesia telefonului persoanei în cauză. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro