Cazul Caracal se apropie de final. Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare

Cazul Caracal se apropie de final. Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare © arhiva

Cazul Caracal este aproape închis. Se pare că Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare, însă avocații celor doua familii ale fetelor acuză că lipsește un document important din dosar. 

Deși inițial procurorii au anunțat că îl vor trimite pe Gheorghe Dincă în judecată la finalul anului trecut, aceștia au așteptat ca raportul FBI să ajungă în Romania. 

Potrivit unor surse Antena1, dosarul va ajunge în judecată în perioada 6-10 ianuarie, însă un document important lipsește în cazul Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată doar pentru crima în cazul Alexandrei Măcenșanu, certificatul acesteia fiind emis înainte de Crăciun, atunci când părinții acesteia au fost chemați să ridice documentul. 

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, tânăra în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul într-un butoi pe care îl avea în curtea casei. 

Tot el susține că a ucis-o și pe Luiza Melencu, fata de 18 ani, dispărută în luna aprilie a anului trecut. Acesta spune că a aruncat cadavrul la marginea unei pădurii din jurul Caracalului.

Fiul lui Gheorghe Dincă i-a bătut crunt pe mai mulți jurnaliști

La începutul săptămânii, în faţa sediului CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a lovit mai mulţi jurnalişti şi i-a agresat verbal, după ce, alături de sora lui, a depus plângere privind modul în care presa ar fi reflectat situaţia de la Caracal. 

Deşi a fost sfătuit de reprezentanţii CNA să vorbească cu jurnaliştii din faţa sediului, Daniel Dincă a avut o atitudine recalcitrantă şi a împărţit pumni şi picioare. Unul dintre operatorii loviţi se află în continuare în spital şi a fost diagnosticat preliminar cu edem cerebral. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro