Cazul polițistei care și-a împușcat mama și bebelușul și apoi s-a sinucis a fost clasat. La ce concluzie au ajuns procurorii

Cazul polițistei care și-a împușcat mama și bebeleșul și apoi s-a sinucis a fost clasat. La ce concluzie au ajuns procurorii © arhiva

La doi ani de când s-a produs oribila crima din Târgu-Jiu, dosarul polițistei care și-a ucis mama și bebelușul, apoi s-a sinucis a fost clasat, iar procurorii au decis că sinuciderea femeii din cauza stării pshice precare nu este prevăzută în legea penală. 

În 2018, în timpul concendiului de matenitate, o polițistă din Târgiu-Jiu și-a împușcat mama și fiul în vârstă de 6 luni, iar apoi s-a sinucis cu pistolul soțului ei. Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au finalizat cercetările privind omorul calificat. 

„Se dispune clasarea cauzei cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor calificat, deoarece în cauză a intervenit decesul autorului faptei care ulterior s-a sinucis. Legat de acest ultim aspect se reţine că fapta persoanei care, pe fondul unei stări psihice precare, alege benevol să se sinucidă, nu este prevăzută de legea penală”, se precizează în ordonanţa de clasare, potrivit Mediafax.

Chiar dacă au existat mai multe ipoteze privind crima, anchetatorii au stabilit într-un final că există probe ceerte care atestă că femeia și-a omorât copilul și mama, după care s-a sinucis și ea cu pistolul soțului său. 

Odioasa crimă s-a întâmplat pe 29 iulie 2018, iar potrivit soțului femeii și socrului acesteia, tânara de 33 de ani se schimbare complet după nașterea fiului său și i-a fost foarte teamă să nu se îmbolnăvească. 

„Ambii martori amintesc faptul că, după naşterea relativ recentă a minorului, comportamentul (...) s-a schimbat, în sensul că aceasta a devenit extrem de protectoare cu minorul pe care susţinea, între altele, că doreşte să-l ferească de orice sursă de radiere, în special de cele produse de echipamentele electronice”, se mai arată în ordonanţa de clasare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro