Autoritățile, decizie de ultim moment în privința atacului de la Săpoca

Autoritățile, decizie de ultim moment în privința atacului de la Săpoca © Arhiva

S-au luat noi decizii cu privire la atacul sângeros petrecut la spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău, petrecut în urmă cu câteva zile.

Autoritățile au decis urmărire penală in rem pentru abuz în serviciu, ce vizează personalul medical din spital și modul în care acesta a tratat situația.

"S-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracţiunilor de neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă, fapte în legătură cu activitatea desfăşurată de către funcţionarii din cadrul unităţii spitaliceşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, conform Libertatea.

Vă reamintim că cinci persoane și-au pierdut viața și alte opt au fost rănite, după ce un bărbat, care se internase benevol în spital, i-a lovit cu un stativ pentru perfuzii. Ulterior atacatorul, pe nume Nicolae Lungu, le-a declarat anchetatorilor că nu și-a dat seama că lovește persoane, decât atunci când a văzut sânge în jurul lui.

Masacrul de la Săpoca a fost filmat

Atacul sângeros de la Spitalul Săpoca, în urmă căruia cinci oameni și-au pierdut viața, a fost filmat. Înregistrările sunt acum în posesia procurorilor, care încearcă să elucideze misterul ferestrei de timp în care a avut loc măcelul.

Criminalul de la Spitalul Săpoca ar fi crezut că lovește păpuşi

Potrivit România TV, Nicolae Lungu, bărbatul de 38 de ani care a produs masacrul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău, a suferit un episod psihotic cu halucinaţii. Nicolae Lungu ar fi declarat că nu şi-a dat seama că ucide oameni, el crezând că loveste păpuşi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro