Ce a apărut la locul accidentului din Iași, în urma căruia Mihai, un tânăr de 27 de ani, și-a pierdut viața / FOTO

+2 click pentru
galerie

Ce a apărut la locul accidentului din Iași, în urma căruia Mihai, un tânăr de 27 de ani, și-a pierdut viața / FOTO © arhivă / bzi.ro

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul accidentului din Iași, în urma căruia Mihai, un tânăr de 27 de ani, și-a pierdut viața. În noaptea de miercuri spre joi, autoturismul în care se afla Mihai a fost izbit din plin de un altul, la volanul căruia se afla chiar prietenul lui din copilărie. 

Accident mortal produs în comuna ieșeană Scobinți, în noaptea de miercuri spre joi. Florin Ungureanu, un tânăr de 20 de ani, care gonea la volanul unui autoturism, a intrat în plin în mașina în care se afla prietenul său din copilărie, Mihai Ignat.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 1:20, când Florin Ungureanu a călcat mult prea mult pedala de accelerație.

După accident, Florin Ungureanu a plecat de la locul faptei, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor. În acest timp, Mihai Ignat a rămas în autoturism, alături de două tinere de 19 ani. Acestea din urmă au scăpat ca prin minune, cu viață. 

Pentru Mihai însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic. Pentru că impactul a fost din lateral, tânărul de 27 de ani a fost practic, strivit, potrivit BZI.

Ce a apărut la locul accidentului 

După producerea accidentului, la locul în care Mihai Ignat a fost strivit de autoturismul prietenului său din copilărie, Florin Ungureanu, localnicii au aprins mai multe candele. Totul, pentru sufletul tânărului de 27 de ani. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro