Ce a făcut o tânără din Iaşi, după ce a găsit un portofel cu 19.000 de euro

Ce a făcut o tânără din Iaşi, după ce a găsit un portofel cu 19.000 de euro © Arhiva

Deşi putea să îşi schimbe viaţa, o tânără din Iaşi a preferat să fie corectă şi să nu profite de necazul altei persoane.

Acest lucru s-a petrecut într-o parcare din Iaşi, acolo unde o femeie în vârstă de 30 de ani a găsit un portofel cu 19.000 de euro în el.

Femeia vindea ziare în momentul în care a găsit portofelul plin cu bani. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra în vârstă de 30 de ani a luat portofelul şi a mers direct la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.

Ajunsă la sediul poliţiei, femeia le-a povestit oamenilor legii că a gasit portofelul în parcarea unui centru comercial din oraş, acolo unde ea vindea ziare.

Oamenii legii au rămas plăcut surprinşi de gestul femeii. În portofel se afla o sumă considerabilă de bani, însă femeia nu a luat nici măcar o bancnotă, ci l-a predat exact aşa cum l-a găsit.

"O felicităm pe tânără pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi.", se arată în comunicatul Poliţiei ieşene.

După predarea portofelului, oamenii legii au început o serie de verificări. În urma acestora, poliţiştii au stabilit că portofelul cu bani găsit de tânăra de 30 de ani în parcarea unui centru comercial, aparţine unei femei în vârstă de 64 de ani, din comuna Holboca.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 6 februarie, bătrâna s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi pentru a declara faptul că i s-a sustras portofelul cu bani.

Poliţiştii au investigat acest caz şi se pare că bătrâna pierduse portofelul în zona în care tânăra de 30 de ani l-a găsit.

Femeie în vârstă de 64 de ani a fost anunţată cu privire la faptul că obiectul declarat de ea furat a fost găsit. Astfel, bătrânei i s-a restituit portofelul cu întreaga suma care se afla în el, mai exact 19.160 de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro