Ce a spus mama din Medgidia, după ce și-a înjunghiat fetița de patru ani: „N-am tăiat eu fata”

Ce a spus mama din Medgidia, după ce și-a înjunghiat fetița de patru ani: „N-am tăiat eu fata” © Captură Video

Detalii uluitoare în cazul femeii din Medgidia care și-a înjunghiat fetița de doar patru ani. După ce a comis atrocitatea, pe motiv că fata ei făcea prea mult zgomot, a plecat de acasă de parcă nu s-a întâmplat nimic. Pe urmă, s-a descotorisit de arma cu care și-a rănit propriul copil.

Femeia din Medgidia care și-a înjunghiat propria fiică a fost reținută pentru 24 de ore și riscă ani grei de închisoare. Vecinii fac dezvăluiri șocante despre femeia de 28 de ani, despre care spun că părea extrem de calmă, scrie Antena 1.

Ce a spus mama după ce și-a înjunghiat fiica

Potrivit unei vecine, prima reacție a femeii după ce a comis atrocitatea a fost să nege totul și să spună că nici vorbă să își fi tăiat ea propria fiică.

„Am înjunghiat? Nu, n-am înjunghiat eu fata. N-am tăiat eu fata”, ar fi spus femeia, atunci când vecina a întrebat-o dacă și-a înjunghiat fiica. 

Vecina a adăugat: „Şi a plecat aşa. Dar mi s-a părut aşa, calmă. Calmă era, aşa. Ca şi cum n-a făcut nimic.”

Ar mai fi înjunghiat pe cineva

Plânsetele copilei au fost auzite de vecini, care au alertat imediat autoritățile. Ambulanța a ajuns la fața locului, după care a preluat-o pe fetiță și a dus-o la spitalul din Medgidia. Ulterior, folosind elicopterul SMURD, micuța a fost transferată la spitalul din Constanța.

Polițiștii au găsit-o pe mamă la câteva străzi distanță de casă și au adus-o la secție pentru audieri. Într-un final, femeia și-a recunoscut fapta, iar oamenii legii au reținut-o pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor.

„A mai înjunghiat pe cineva aici. Aici, pe vecina, a aruncat cu apă fiartă”, a mai spus o vecină, alte voci susținând că femeia chiar s-ar droga și s-ar fi și prostituat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro