Ce alimente mânca Ana Aslan. Povestea femeii care a descoperit elixirul tinereții
Publicat pe 05.08.2022 la 16:23 Actualizat pe 05.08.2022 la 16:23
Ana Aslan a fost una dintre femeile care au descoperit elixirul tinereții și a reușit să fascineze mii de oameni din întreaga lume. Aceasta a trăit aproape 92 de ani și a inventat leacul pentru tinerețea veșnică de care orice femeie ar trebui să țină cont. Iată ce mânca Ana Aslan aproape zilnic pentru a se menține tot timpul în formă!
- Ce mânca Ana Aslan zilnic
- Iată povestea femeii care a inventat leacul pentru tinerețea veșnică!
Ana Aslan a fost medicul și biologul român care a descoperit secretul tinereții veșnice și a inventat și numeroase tratamente pentru reducerea stărilor de anxietate, depresie, îmbunătățirea aspectului pielii, a părului și creșterea capacităților fizice și intelectuale.
Ce mânca Ana Aslan zilnic pentru a se menține în formă
Ana Aslan a trăit aproape 92 de ani, însă aceasta era foarte atentă la siluetă și la stilul ei de viață. Ioana Preda a fost menajera Anei Aslan mai bine de 10 ani și era destul de atentă la ceea ce e consuma pentru a se menține în formă.
„Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satură niciodată, când îi era foame zicea: "Dă-mi o bomboană!'' Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata. Știa să mănânce bine, îi plăcea să mergă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească.
E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le facea singură. Întodeauna lua masa la 1:30 îmbracată, chiar daca era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respectă acest ritual”, a declarat Ioana Preda, potrivit realitatea.net.
Ana Aslan mânca întotdeauna la ore fixe
Ana Aslan avea grijă tot timpul la alimentație și era învățată să mănânce corect, dar și la ore fixe. Ana Aslan era mereu atentă la dietă, așa mai ales că avea foarte mulți pacienți care îi cereau sfatul.
Ana Aslan consumă foarte multe legume și fructe, dar făcea și multă mișcare. Medicul mânca întotdeauna carne de vacă, de pasăre, miel, oaie, porc, dar și pește. Carnea de porc nu prea o recomanda, însă ficatul, limba, le consuma preparate la cuptor.