Ce au găsit poliţiştii în maşina politicianului mort în accidentul de la Iaşi. Noi detalii în acest caz

+4 click pentru
galerie

Emanuel Mitric © Facebook

Emanuel Mitric, în vârstă de 28 de ani, consilier local în cadrul Consiliului Local Rădăuţi, a murit ieri în tragicul accident de la Iaşi, după ce intrat cu maşina pe contrasens. El s-a izbit de un microbuz în care se aflau 15 persoane. Accidentul care i-a luat viaţa s-a petrecut în localitatea Sârca, din judeţul Iaşi.

În maşina politicianului, poliţiştii au găsit mai multe obiecte. Conform bzi.ro, în automobilul lui Emanuel Mitric au fost găsite telefoane mobile, ceasuri, bijuterii, o tabletă, un laptop şi câteva haine. Tânărul venea dinspre Iaşi când a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz.

 Şoferul microbuzului povesteşte că Emanuel Mitric a pătruns pe contrasens, l-a lovit şi, ulterior, a intrat frontal în autocar. "El a venit direct spre mine. Am tras de volan cât să nu se izbească frontal de mine. A intrat în partea stânga, mi-a rupt roată, iar mai apoi a intrat frontal în autocar. Eu nici măcar nu puteam frâna, am lăsat microbuzul să meargă în zig-zag până s-a oprit. Dacă frânăm, riscăm să mă răstorn. Bine că nu a păţit nimeni nimic din microbuz... Din autocar am înţeles că s-ar fi lovit câţiva, dar nu grav", a spus şoferul microbuzului, conform sursei citate. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro