Ce i-a făcut Constantin Enceanu celei mai bune prietene! "Victima" s-a răzbunat crunt

+3 click pentru
galerie

Îndrăgitul artist Constantin Enceanu a avut parte de o surpriză de proporţii, după ce şi-a pedepsit cel mai bună prietenă.

Invitat la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Constantin Enceanu mărturiseşte că a comis o faptă pe care o regretă. "Victima" artistului a fost unul dintre căţeluşii săi, o femelă cu personalitate. "Când am adus-o, i-am luat un preş special, unde să îşi facă nevoile, i-am luat mâncare... M-am documentat... Am pus-o în baie, neştiind cum o să se comporte, dacă eu nu am avut niciodată câine în casă. Şi-a lăsat amprenta în baie (a distrus uşa – n.r.). Ea nu suporta să fie singură. Primele nopţi au fost un calvar pentru mine, pentru că plângea în baie. Parcă mă ruga să îi dau drumul, să nu o ţin închisă acolo. Ei, când îi dădeam drumul în casă, era liniştită, nu avea niciun fel de probleme. Dar... şi-a lăsat amprenta în baie. Special am lăsat aşa, nu am reparat uşa nici acum, ca să rămână amintire", mărturiseşte Constantin Enceanu.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars!

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică populară, dar şi unul dintre cei mai bogaţi. De-a lungul timpului, celebrul artist a reuşit să strângă o avere frumuşică doar din cântări. Nu e de mirare, având în vedere că artistul a declarat în nenumărate rânduri că o treime din viaţa lui şi-a petrecut-o pe scenă. Iar banii au venit din spectacole, dar şi din afacerea pe care o are de câţiva ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro