Ce îi va cere familia Luizei Melencu lui Klaus Iohannis: "Mergem cu speranţă" / VIDEO

Ce îi va cere familia Luizei Melencu lui Klaus Iohannis: "Mergem cu speranţă" / VIDEO © captură video

Familia Luizei Melencu este aşteptată vineri la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a confirmat întâlnirea miercuri, după anunţul DIICOT legat de reţinerea lui Ştefan Risipiceanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii, alături de Gheorghe Dincă.

Un consilier prezidenţial o va primi vineri, 29 noiembrie, pe Monica, mama Luizei Melencu, la Palatul Cotroceni. "Am rugat pe un coleg consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu vineri", a declarat Klaus Iohannis.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena3, mama şi bunicul Luizei Melencu au precizat că vor merge la Cotroceni cu speranţă şi cu o serie de întrebări pentru care aşteaptă răspunsuri. 

"Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale", a mărturisit Monica Melencu, mama Luizei.

Bunicul Luizei crede cu tărie în întâlnirea de vineri şi se bucură că cererea lor la adresa şefulului statului a fost înţeleasă şi auzită."Ce am dori... Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dândul să fie foarte bine documentat și informat", a precizat bunicul Luizei.

Vă reamintim că miercuri, 27 noiembrie, Giorgiana Hosu, procurorul şef adjunct al DIICOT, a anunţat public reţinerea lui Ştefan Risipiceanu, un bărbat de 47 de ani considerat că ar fi complicele lui Dincă. Acesta, potrivit declaraţiilor lui Gheorghe Dincă şi a cercetărilor desfăşurate de DIICOT, ar fi abuzat-o sexual pe Luiza Melencu, în ziua răpirii.

Ştefan Risipiceanu ar fi văzut-o pe Luiza sechestrată în maşină, în curtea lui Dincă, şi i-ar fi cerut acest lucru "monstrului din Caracal". Gheorghe Dincă a acceptat, pentru ca fapta sa să nu se afle. Acelaşi individ a apărut la începutul scandalului pe micile ecrane, când le spunea jurnaliştilor că Gheorghe Dincă merită închisoare pe viaţă. De asemenea, Ştefan Risipiceanu avea arsuri pe mâine pe care le-a explicat într-un mod neaşteptat: arsurile erau... de la soare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro