Ce s-a întâmplat cu apartamentul în care locuiau Elodia și Cioacă. Vecinii fac dezvăluiri tulburătoare

Ce s-a întâmplat cu apartamentul în care locuiau Elodia și Cioacă. Vecinii fac dezvăluiri tulburătoare © Arhivă

Au trecut mai bine de 11 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. Caz încă elucidat în mister, a lăsat multe întrebări în urmă, dar și multă durere și revoltă. Nu doar emoțiile sunt moștenirea acestui caz deja celebru, ci și apartamentul în care, până în 2007, Elodia și Cristian Cioacă trăiau ca o familie obișnuită.

Apartamentul în care locuiau Cioacă și Elodia este gol și nelocuit. La mai bine de 11 ani de la dispariția avocatei din Brașov, nimeni nu reușește să vândă locuința, așa cum chiar vecinii au dezvăluit.

Ce se întâmplă cu apartamentul Elodiei

În urmă cu ceva timp, vecinii dezvăluiau că fosta locuință a celor doi a rămas goală și că nu reușește nimeni să o vândă. Chiriași nu sunt, curent nu e, apă nu e, nici măcar mobilă nu mai este.

„Nu mai e nimeni, domnule! Deci nu mai stă nimeni, nici chiriaşi! Totul e linişte. De când nu mai e nimeni? Curent, nu! Apă, nu! Au luat tot! A rămas doar centrala termică, pe perete. Nimic, nimic, nimic nu mai e! Toată mobila, tot”, dezvăluiau vecinii, acum ceva vreme.

Tot recent, Elodia a fot dată în judecată de asociația de proprietari din blocul acolo unde își desfășura activitatea. Drept urmare, oamenii își caută dreptatea în instanță pentru datoria de 9.000 de lei strânsă de avocată, chiar dacă nimeni n-a mai dat de ea de mai bine de un deceniu și cel mai probabil este moartă. Între timp, Cristian Cioacă își ispășește pedeapsa după gratii.


facebook whatsapp twitter pinterest