Ce le-a făcut unor femei medicul din cauza căruia era să moară Busu! Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Medicul pus la zid de opinia publică pentru că ar fi tratat cu sictir cazul actorului Florin Busuioc, aflat în pragul morţii, le-a făcut K.O. pe două femei, la tribunal.

Octavian Istrătoaie, şeful secţiei Cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Craiova, căruia i s-a reproşat că nu a răspuns la telefon în momentele critice care îl vizau pe Florin Busuioc, a fost târât în faţa judecătorilor de două femei din Craiova, în urmă cu câţiva ani. Cele două contestau valabilitatea unui contract de vânzare-cumpărare şi s-au luptat prin instanţe o bună bucată de timp. Într-un final, medicul a câştigat procesul, fiindcă fapta imputată era deja prescrisă, primind de la cele două şi 1.500 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. "Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiunea în nulitate relativă, invocată de pârât. Respinge acţiunea în nulitate relativă a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 1013/12.06.2000 de BNP Ştefrănescu Floriana, formulată de reclamantele N. Constanţa Doina şi P. Iuliana în contradictoriu cu pârâtul Istrătoaie Octavian, ca prescrisă. Respinge acţiunea în constatarea nulităţii absolute a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 1013/12.06.2000 de BNP Ştefănescu Floriana, formulată de reclamantele N. Constanţa Doina şi P. Iuliana în contradictoriu cu pârâtul Istrătoaie Octavian, ca neîntemeiată. Obligă reclamatele la plata către pârât a sumei de 1500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată", au decis magistraţii.

Ieri, medicul Istrătoaie s-a declarat indignat, explicând faptul că a fost pus la zid pe nedrept. "M-au hăituit! Am avut telefonul descărcat şi am sunat imediat ce am văzut apelurile pierdute. Asta s-a întâmplat. Cum să nu răspund la telefon? Cum să nu dau eu voie să îi salveze viaţa lui Busu?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Octavian Istrătoaie. Medicul şef de la Cardiologie a mai spus că a sunat imediat ce a văzut apelurile, dar pacientul era deja în sală. „Am văzut apelurile. Când am sunat erau deja cu pacientul în sală. Avea o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze, să facă astfel de intervenţii, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieţi. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat şefa de la SMURD şi medicul de gardă, Roxana Mustafa. Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit şi azi de două ori cu dumnealui. Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam, care e problema? Lumea şi-a făcut treaba lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil”, a mai spus dr. Istrătoaie.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Ieri, actorul a fost transferat în Capitală.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro