Ce măsuri vor fi luate pentru evitarea aglomerației în București după 15 mai. Anunțul Gabrielei Firea

Ce măsuri vor fi luate pentru evitarea aglomerației în București după 15 mai. Anunțul Gabrilei Firea © Facebook

Primarul Capitalei a făcut astăzi, 13 mai, declarații privitoare la măsurile ce urmează să fie luate după data de 15 mai. 

De pe data de 15 mai, România iese din starea de urgență și intră în starea de alertă. Odată cu această schimbare, autoritățile române se așteaptă la aglomerații.

Primarul Capitalei a anunțat că începând cu data de vineri, 15 mai, vor fi redeschise toate cele 50 de parcuri din București, încă de dimineață.

În continuare, Gabriela Firea a recomandat ca angajatorii să dispună lucrul în ture, în acest fel evitând „presiunea mare pe metrou și autobuze”. Tot primarul Capitalei a susținut că „eforturile autorităților vor fi zădărnicite dacă se creează aglomerație”.

În același timp, Gabriela Firea a transmis public, la Antena 3, faptul că va scoate pe traseu tot parcul STB, format din 1100 de autobuze, 280 de tramvaie și 180 de troleibuze. 

În acest sens, primarul Bucureștiului are o recomandare pentru călători. Gabriela Firea le sugerează acestora să folosească aplicația InfoSTB pentru planificarea rutelor de călătorie.

„Toți călătorii își pot regla singuri o călătorie cu aplicația InfoSTB, unde fiecare călător poate să vadă în funcție de locul în care vrea să ajungă ce mijloace de transport poate să ia până la destinație - metrou, autobuze, tramvaie.”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro