Ce nu trebuie să facem până pe 25 iunie! / Mesajul care îi vizează pe toți românii

+2 click pentru
galerie

Un astrolog celebru explică, pe înțelesul tuturor, ce trebuie să evităm în perioada următoare și cum ne vor afecta astrele pe plan profesional și sentimetal.


Invitată la ”Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 17.00, la Antena Stars, Gabriela Dima, alias Minerva, vorbește despre cum ne vor afecta astrele, în perioada următoare. “Am intrat sub semnul retrogradărilor, foarte rapid şi condensat, un cumul de energii într-o săptămână. Ele, de regulă, intrau în retrogradare la o oarecare distanţă una de cealaltă. Traiectoria unei planete nu este un cerc, este o elipsă şi, întotdeauna când planetele astea care au viteză mare (ele mai sunt numite şi planete personale),  intră în zona aia de curbură foarte strânsă, trebuie să îşi inceteze viteza de reacţie în jurul propriei axe, ca să poată să depăşească acel moment fără a fi aruncată de pe circuit, cum zic eu. Săptămâna asta, nu mai puţin de trei planete au intrat în mers aparent retrograd. Saturn, Venus şi Jupiter. Îţi dai seama ce conglomerat de energii şi felul cum le ia omul în piept! Pentru că cine nu este pregătit şi nu ştie despre ce este vorba se blochează foarte repede”, explică Minerva.


”Ies la iveală nişte secrete”


Celebrul astrolog declară că, în această perioadă, unele relații vor fi puse la încercare: “Venus răspunde de iubire dar şi de partea financiară, Venus este o zeiţă a războiului. Sunt relaţii care acum se verifică mai mult ca niciodată, care pe ce s-au fundamentat. Durabilitate, încredere unul în celălalt, nevoia de a merge mai departe împreună. Sunt persoane care, să spunem, sunt de 5 ani împreună. Sunt perosane care sunt de 7 ani, 10, 14 ani, 21 de ani. Şi acum începe să se pună pe tapet probleme care până acum nu au fost luate în serios şi despre care nu au discutat la vremea potrivită. Ies la iveală nişte secrete, într-adevăr, pe Venus o ia gura pe dinainte, că aşa face. ”


”Nu cheltuiţi bani până după 25 iunie”


“Nu cheltuiţi bani până după 25 iunie, fiţi foarte atenţi la ceea ce gândiţi şi spuneţi după 17 iunie pentru că Mercur intră şi el în retrogradare. Punctul critic în vara asta este momentul în care Venus revine în mers normal şi când se poate face o cuantificare la ceea ce a rămas, a ceea ce s-a pierdut şi a ceea ce urmează a fi repus pe tapet. Aia va fi o perioadă grea, iunie-iulie, o perioadă în care se va încerca să se facă ceva pentru România”, adaugă Minerva.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro