Ce reacţie a avut bunicul Luizei Melencu după ce a aflat că a fost ascultat în propria casă. Stelian Iordache a adresat cuvinte dure

Ce reacţie a avut bunicul Luizei Melencu după ce a aflat că a fost ascultat în propria casă. Stelian Iordache a adresat cuvinte dure © Captură Video

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, este foc şi pară după ce luni a susţinut că a fost informat de faptul că a fost "ascultat" în dosarul ce o priveşte pe Luiza, deoarece procurorii i-au "plantat microfoane prin casă", lucru care l-a enervat teribil. Acesta a declarat că treaba procurorilor este să o caute pe nepoata sa, nu să-l asculte în propria casă.

Bunicul Luizei Melencu a fost şocat de cele auzite, că ar fi fost ascultat prin intermediul microfoanelor. 

"E inuman ce au făcut. În loc să-mi caute copilul, ei îmi plantau mie microfoane în casă", a declarat bunicul Luizei, potrivit adevarul.ro.

În declaraţia dată luni, Stelian Iordache susţine că ar fi fost anunţat printr-o adresă a Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie că a fost supravegheat. 

"În baza art. 145 din C.p.p, vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsurile de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1 lit. a, c,d şi e dij Cp.p. În dosarul cu nr de mai sus , rechizitoriul a fost întocmit la data de 10.01.2020", scrie în adresa primită de bunicul Luizei Melencu, potrivit aceleiaşi surse.

După spusele sale, Iordache este de părere că atunci când aceştia au susţinut că sunt în căutare de indicii despre Luiza, de fapt se ocupau cu plantarea microfoanelor.

"Eu cred că atunci când au zis că vin să caute indicii, când au căutat prin hainele Luizei, atunci au făcut asta", a declarat Stelian Iordache, conform sursei menţionate.

De asemenea, buncul Luizei se arată supărat de faptul că nu a putut citi tot rechizitoriul, oprindu-se doar la câteva pasaje.

"E plin de lucruri obscene la adresa copilului meu. Cum au putut sa facă asta? Domnii procurori nu au copii?", a mai declarat acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro