Ce reprezintă semnele din naştere ale copiilor! / Specialiştii au descoperit legături incredibile

+3 click pentru
galerie

Un specialist vorbeşte descis despre hipnoză şi despre regresia în vieţile anterioare, despre cum ne influenţează vieţile anterioare viaţa prezentă, cum ne putem aminti evenimente din alte vieţi şi cum ne ajută experienţele acelea să ştim cine am fost în alte vieţi şi cum cum am trăit atunci.

Invitată la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, relatează că există niște mărturii ale unor oameni care spun că s-au născut cu amintiri sau semne din vieţile anterioare. Sau, în urma unor experienţe traumatizante, s-au trezit vorbind alte limbi. ”La Universitatea din Virginia, vreme de mulţi ani, chiar şi în prezent, au existat nişte studii, conduse exact pe acestă temă. Cercetătorii de acolo au luat să studieze nu cazurile adulţilor, deoarece amintirea unui adult poate fi uşor pusă pe seama citirii unui material sau vizionării unui film. În schimb, au ales să ia acele poveşti ale unor copii destul de mici, care în mod spontan începeau să vorbească despre vieţi anterioare şi despre nişte personalităţi trecute. Felul în care cercetările astea s-au dezvoltat e absolut impresionant. În sensul că oameni de acolo au depus foarte mult efort efort, au luat povestea copilului, au luat doar acele poveşti care aveau suficiente date astfel încât să poată fi verificate şi au mers în locul în care copilul spunea că trăise şi au verificat familii, evenimente şi aşa mai departe, ceea ce mi se pare absolut impresionant este că au găsit o corelaţie într-un procent foarte mare, undeva la 70%, între semnele din naştere ale copiilor şi rănile mortale ale personalităţii care copilul spusese că a fost într-o viaţă trecută. E mult prea mult”, declară Ruxandra Bulzan.

Cum ne influenţează experienţele de atunci în relaţiile actuale

„Oamenii care sunt oameni importanţi pentru noi acum, cum ar fi părinţii, prietenii foarte apropiaţi, partenerii de cuplu sunt de obicei suflete care au mai fost prezente alături de noi în diverse vieţi, în diverse tipuri de roluri. Şi pot să îţi dau exemplul unei doamne care a venit la mine pentru că îmi spunea că nu reuşeşte pur şi simplu să iasă dintr-o relaţie toxică pentru că se simţea cumva datoare să rămînă lângă bărbatul respectiv, deşi relaţia era una destul de nocivă pentru ea. A descopertit că într-o viaţă anterioară, respectivul om îi fusese copil şi datorită unei imprudenţe, copilul fusese omorât. Şi, după moartea copilului, ea jurase că, pentru totdeauna, dacă el s-ar întoarce înapoi în viaţa ei, ea ar avea grijă de el şi nu l-ar lăsa nicioadată. Ceea ce făcea şi acum. Observând experienţa respectivă, putem anula acele jurăminte.

Pentru că acele jurăminte, că vorbim de jurăminte făcute la căsătoria cu diverşi oameni, sau de castitate, dacă am avut vieţi ca şi călugări, sau jurăminte de sărăcie, ele nu pot fi anulate, pot fi lăsate în experienţa respectivă pentru că nu mai servesc experienţei de acum. De exemplu, dacă am făcut un jurământ de castitate într-o altă viaţă, mă influenţează acum găsind un partener mai greu sau pot să apară probleme în relaţionarea cu sexul opus, sau pot să apară tot felul de elemente de ruşine faţă de sexualitate şi implicit de acolo să deriveze foarte mult lucrurile”, mai explică Ruxandra Bulzan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro