Ce s-a găsit pe trupul Narcisei, femeia ucisă de soț la Pietroșani. Șocant care a fost arma crimei!

Ce s-a găsit pe trupul Narcisei, femeia ucisă de soț la Pietroșani. Șocant care a fost arma crimei! © Curier / ziartopdearges.ro

Încep să apară detalii despre oribila crimă de la Pietroșani, Argeș, acolo unde o femeie a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei. Bărbatul și-a luat apoi viața, iar trupurile au fost găsite de fiica de 12 ani a cuplului.

Procurorii au făcut precizări legate de șocantul caz din Pietroșani. Soții Ștefănoiu, Petre și Narcisa, păreau să se înțeleagă foarte bine, iar relația lor era una normală, potrivit martorilor, care nu reușesc să își explice cum de s-a întâmplat această tragedie. Criminaliștii ajunși la fața locului au tras și primele concluzii.

Ce s-a găsit pe trupul Narcisei

Conform procurilor, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în curtea casei chiar de către fiica ei de 12 ani. Pe trup avea urme de violență, oamenii legii găsindu-i o tăietură pe gât, sub bărbie, indicând că cel mai probabil a fost tăiată acolo de soțul furibund.

S-a stabilit că arma crimei a fost o lopată, pe care Petre a folosit-o de mai multe ori pentru a-și lovi soția. Cel mai probabil așa s-a ales și cu tăietura de pe gât.

După ce a comis atrocitatea, bărbatul s-a dus în holul casei și s-a spânzurat. A fost găsit mai târziu de fiica lui cea mică, care a fost nevoită să își găsească morți ambii părinți, în condiții oribile.

Speriată, a anunțat-o pe sora ei mai mare, de 22 de ani, care a alertat Poliția.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro