Ce s-a întâmplat cu câinele Valentinei, tânăra incendiată de iubit în Buzău! La cine a ajuns după ce Anisia l-a salvat din incendiu

Ce s-a întâmplat cu câinele Valentinei, tânăra incendiată de iubit în Buzău! La cine a ajuns după ce Anisia l-a salvat din incendiu © Facebook, buzoienii.ro

Prietenii Valentinei Nica, tânăra din Buzău care a fost incendiată de iubit, s-au întrebat încă de la început ce s-a întâmplat cu Baby, câinele fetei.

Anisia, fata care se afla în apartament în timpul grozăviei, l-a salvat pe Baby. S-a întors după el şi l-a luat acasă. A doua zi după nenorocire, o rudă de-ale Valentinei a întrebat de patruped şi a aflat unde este.

Femeia a mers la poarta Anisiei şi l-a cerut pe Baby. Acum, câinele se află la ea, în Bucureşti. Mama Valentinei Nica nu ştie încă dacă să îl ia ea, dacă îi va aduce puțină alinare sau i-ar spori durerea. 

„Baby a fost și ea la înmormântare. Cu ochii e mari și umezi, parcă știa ce se întâmplă. Plângea și ea după Valentina”, au spus surse apropiate familiei pentru buzoienii.ro. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro