Ce se întâmplă cu cazul Caracal, în plină pandemie de coronavirus? Ultimul avocat al lui Dincă a cedat și „a dispărut”

Ce se întâmplă cu cazul Caracal, în plină pandemie de coronavirus? Ultimul avocat al lui Dincă a cedat și „a dispărut” © arhivă

În plină pandemie de coronavirus, cazul Caracal pare că a intrat într-un con de umbră. Au trecut aproape 8 luni de la izbucnirea scandalului Caracal, atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a cerut disperată ajutorul autorităților. Iată că, acum, Gheorghe Dincă a reușit, prin acțiunile sale, „să-l facă dispărut” din dosar pe ultimul său avocat, Claudiu Lascoschi. 

De când se află după gratii, Gheorghe Dincă a schimbat trei avocați: doi din oficiu și unul plătit. Toți au renunțat la cazul Caracal din diferite motive. 

Motivul pentru care primul apărător al lui Gheorghe Dincă „a dispărut” din peisaj ar fi fost că dosarul lui Dincă a fost strămutat și i-a fost desemnat altul, pe raza orașului unde se judeca speța. 

Claudiu Lascoschi a renunțat la caz

Claudiu Lascoschi, ultimul avocat al „monstrului din Caracal”, a anunțat că renunță la apărarea lui Dincă. Motivul? Avocatul Claudiu Lascoschi a fost deranjat de faptul că Dincă a trimis scrisori victimelor familiei și o solicitare oficială la DIICOT pentru a fi audiat din nou. 

Avocatul a aflat din presă de cererea lui Dincă de a fi audiat din nou. “Nu îl mai reprezint pe domnul Dincă de ceva timp. Nu doresc să discut despre motivele care m-au dus la luarea acestei decizii”, a declarat avocatul, potrivit playtech.ro

Acum, Gheorghe Dincă are un alt avocat din oficiu. Apărătorul preferă ca, pentru moment, să nu își facă apariția în public.

Zilele trecute, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiteanu, au fost audiați de procurorii DIICOT prin videoconferință, în contextul pandemiei de coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro