Ce servicii funerare sunt incluse intr-un pachet gratuit, cu talonul de pensie?

+2 click pentru
galerie

Ce servicii funerare sunt incluse intr-un pachet gratuit, cu talonul de pensie?

Momentul in care parintii sau bunicii se sting din viata este unul dintre cele mai cumplite pentru oricine. Daca ati trecut prin asa ceva, cu siguranta ati simtit ca ati pierdut o parte importanta din dumneavoastra.

Daca soarta v-a ferit de o astfel de tragedie, ati fost mai norocosi, insa acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa fiti pregatiti. Aveti in jurul dumneavoastra rude sau prieteni foarte in varsta sau bolnavi in stadiu terminal? Trebuie sa stiti ce va asteapta si cum sa abordati un eveniment atat de firesc, insa implacabil si ravasitor, precum moartea.

Ce include un pachet de inhumare cu "valoarea" de 0 lei?

Conform legislatiei din Romania, in baza talonului de pensie al persoanei decedate, puteti beneficia de servicii funerare gratuite. Daca optati pentru o firma de pompe funebre serioasa, cum ar fi Casa Bucur, al carei site este disponibil la adresa funerarii-bucuresti.ro, puteti demara procedurile specifice in orice moment din zi si din noapte, intrucat aceasta ofera servicii funerare non-stop.

Casa Bucur ofera pachete de inhumare si incinerare cu valori intre 0 lei si 6.699 de lei, in functie de produsele si serviciile pe care le ofera. Iata, in continuare, in ce consta pachetul gratuit, pentru care trebuie doar sa prezentati talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta:

Produse funerare:

- sicriu complet echipat (cu perna, saltea, capac capitonat, lenjerie / respete, orar mic si mare, voal, 4 manere si 8 suruburi);

- obiecte religioase specifice (crucifix, cruce de lemn inscriptionata cu INRI, numele decedatului si data nasterii / decesului, 12 batiste, 2 lumanari mari, 12 lumanari mici, 12 banuti, 12 dolii pentru piept, o iconita sfintita, 2 prosoape mari si 6 prosoape mici);

- alimente pentru pomana / parastas (2 platouri de coliva, 3 colaci - cap, arhanghel, prescure, 12 pachete cu produse de dulce / de post, o sticla de vin, o sticla de vin+ulei, un set de pahare de plastic, un set de lingurite de plastic);

Servicii funerare:

- constatarea decesului si obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii (certificatul constatator, certificatul de deces, certificatul de imbalsamare, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid, avizul de la procuratura);

- servicii funerare de toaletare a decedatului (spalat / imbracat), imbalsamare si asezare in sicriu;

- servicii funerare de transport al sicriului de la domiciliu la capela si la cimitir.

Diferenta dintre pachetul oferit gratuit si cel mai scump pachet din oferta Casei Bucur, in valoare de 6.699 de lei, consta in obiectele suplimentare din cadrul celui de-al doilea: sicriu cu capac cu dubla deschidere, alt tip de cruce, o coroana de 80 de trandafiri, o coroana de 80 de garoafe, 12 pungi mari etc.

Informatii utile

Pe langa toate aceste produse si servicii funerare, Casa Bucur pune la dispozitia clientilor sai informatii utile cu privire la: ajutorul de inmormantare / deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, Legea funerara actualizata, dar si despagubirile acordate in caz de deces prin accident de munca.

Articol realizat de iAgency.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro