Ce spune italianul depistat cu coronavirus după ce a venit în România: “Acum nu-mi mai este frică”

Ce spune italianul depistat cu coronavirus după ce a venit în România © Arhiva

Italianul în vârstă de 71 de ani, depistat cu coronavirus după o vizită de patru zile în judeţul Gorj a făcut primele declaraţii despre momentele prin care trece.

Cetăţeanul italian trăieşte o adevărată dramă, dar spune că acum este bine şi că sentimentul de frică a dispărut.

Bărbatul de 71 de ani, căsătorit cu o româncă din judeţul Gorj este rezident în Cattolica, iar la aterizarea pe aeroportul din Italia, bătrânul a fost testat pozitiv cu virusul ucigaş din China. Omul a fost testat după ce s-a întors dintr-o călătorie de patru zile în România.

De la începutul săptămânii, bărbatul se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Rimini, dar susţine că febra i-a trecut, starea sa fiind una mai bună acum.

"Acum nu-mi mai este frică", a declarat italianul presei internaţionale.

Omul a ajuns la spital după două zile de la aterizarea pe aeroportul din Bologna. Sâmbătă, bărbatul susţine că se simţea bine, însă starea sa de sănătatea s-a înrăutăţit peste noapte.

"Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră", a mai spus italianul.

De asemenea, omul a mai declarat că nu a contactat virusul ucigaş în Craiova. Cel mai probabil, bărbatul a fost infectat înainte de ajunge în ţara noastră, însă simptomele au apărut câteva zile mai târziu.

Ce s-a întâmplat cu soţia italianului infectat cu coronavirus?

Prefectul judeţului Gorj, Ion Cristinel Rujen, a declarat miercuri dimineaţă că soţia italianului depistat cu coronavirus este în carantină. Socrii săi, de asemenea, izolaţi la domiciliu. 

"Soţia bărbatului mi-a spus că nu poate lua legătura cu acesta, pentru că este în spital. Ea mi-a spus că este în carantină. Şi socrii bărbatului sunt izolaţi la domiciliu", a spus prefectul din Gorj, conform Antena3.

Femeia, originară din Bâlteni, judeţul Gorj, se iubeşte cu italianul de 12 ani. Împreună, cei doi au un băieţel de 10 ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro