Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca! Primeşti ajutor după doar 11 cuvinte rostite

Cea mai scurtă rugăciune a lui Arsenie Boca © arhivă

Părintele Arsenie Boca a lăsat creştinilor numeroase rugăciuni menite să aducă ajutor imediat. Printre ele se găseşte şi cea mai scurtă rugăciune, iar după numai 11 cuvinte rostite, te vei simţi mai bine şi vei vedea efectele. 

Dacă simţi că nimic nu merge bine în viaţa ta, poate ai nevoie de ajutor divin. Ca să îţi revii şi să-ţi regăseşti liniştea, ar trebui să rosteşti cea mai scurtă rugăciune a lui Arsenie Boca, iar divinitatea îşi va îndrepta imediat atenţia asupra ta. 

“Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul. Amin”, este cea mai scurtă rugăciune lăsată credincioşilor de Arsenie Boca. 

De asemenea, dacă simţi că problemele tale sunt prea mari, o altă rugăciune mai lungă te-ar putea ajuta. 

"Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, că cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești, te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate și vindecare de toată neputință. Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneala în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin ține, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte: Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să va ajut mai mult că și până acum.​ Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Părintelui nostru Arsenie, miluiește-ne pe noi păcătoșii.",​ scrie dininimaromaniei.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro