Cea mai puternică rugăciune care îți salvează relația

Cea mai puternică rugăciune care îți salvează relația © Pixabay

Dacă lucrurile nu merg prea bine din punct de vedere al iubirii, s-ar putea ca salvarea să vină prin credință. Cea mai puternică rugăciune pentru salvarea relației poate ajuta la alimarea porblemelor care macină relația de cuplu, căsnicia sau pur și simplu orice alt colțișor al inimii.

Rugăciunea care contribuie la salvarea relației le este închinată sfinților mucenici Gurie, Samona și Aviv, care sunt cunoscuți în credința ortodoxă ca fiind ocrotitori ai fericirii familiale și ai căsniciei.

Gurie a venit din satul Sardochitia, iar Samona din Gonad. Au fost supuși unor chinuri îngrozitoare pentru că sfătuiau poporul să nu aducă jertfe idolilor neînsuflețiți. Aviv a fost diacon al Bisericii, la rândul lui fiind supus unor chinuri îngrozitoare pentru a se lepăda de Hristos.

Ce oferă rugăciunea pentru relație

Prin intermediul acestei rugăciuni, foarte simplă dar puternică, vei deschide calea către o relație mai bună. Partenerul va ptuea să te înțeleagă mai bine, și tu pe el, iar relația sau căsnicia va fi pusă pe un drum mai bun.

„O, preaslăviţilor Mucenici Gurie, Samona şi Aviv! La voi, ca la nişte grabnici ajutători şi calzi rugători, alergăm noi, nevrednicii şi neputincioşii, rugându-vă cu osârdie: nu ne treceţi cu vederea pe noi, cei căzuţi în multe fărădelegi, care păcătuim în toată ziua şi în tot ceasul: povăţuiţi-i la calea dreptăţii pe cei rătăciţi, tămăduiţi-i pe cei ce pătimesc şi pe cei întristaţi, păziţi-ne pe noi întru viaţă neprihănită şi cu întreagă înţelegere.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro