Cea mai puternică rugăciune, care te ajută să rămâi însărcinată. Rostește-o cel puțin o dată pe săptămână!

Cea mai puternică rugăciune, care te ajută să rămâi însărcinată. Rostește-o cel puțin o dată pe săptămână! © arhivă

Deși tehnologia a avansat și la fel se întâmplă și cu medicina, foarte multe femei nu reușesc, din păcate, să rămână însărcinate. Cu toții știm că un copil este o adevărată binecuvântare în viața fiecărui om, dar ce te faci atunci când nu poți realiza acest lucru?

Deși suntem aproape în anul 2020, foarte multe femei nu reușesc să rămână însărcinate și să devină mămici. Și în showbiz avem numeroase exemple de femei care nu au putut să rămână însărcinate, dar într-un final, li s-a îndeplinit cel mai mare vis. 

Tot mai multe femei se confruntă cu această problemă. Îşi doresc un copil, însă nu rmân însărcinate, în ciuda tuturor tratamentelor pe care le fac. Ei bine, ori de câte ori simți că te copleșește acest lucru și că ești în această situație, nu uita că și credința are un rol imens în viața noastră și reprezintă un aspect de care ar trebui să ținem cont mai mult. 

Cea mai puternică rugăciune care te ajută să rămâi însărcinată

Ori de câte ori te gândești că este totul pierdut, pentru că nu poți avea un copil, trage aer în piept și rostește rugăciunea următoare. Va face minuni în viața ta!

„Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, Cel ce numai cu cuvântul Tău ai făcut cerul şi pământul cu toate cele ce sunt într-însele; Dumnezeule, Cel ce ai zis făpturilor Tale să crească şi să se înmulţească, Tu cel ce ai binecuvântat pe Sara, soţia lui Avraam, şi la bătrâneţile ei a născut pe Isaac, şi ai dăruit Anei, ce era stearpă, pe Samuil Prorocul şi alţi copii, dă-mi şi mie roadă pântecelui meu, şi nu mă lăsa să rămân pururea de ocară şi urgie oamenilor. Adonai, Doamne Savaot, Tu Care ştii ocara nerodirii mele, dezleagă-mi durerea inimii mele, deschide pântecele meu, şi pe cea neroditoare arat-o roditoare cu Atotputernicia Ta...

Şi orice voi naşte: fecior ori fecioară, o voi închina Sfinţiei Tale cu toată inima, dăruind-o Bisericii Tale pentru a-Ți sluji pururea acolo. Amin”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro