Cea mai puternică rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil! Te scapă de orice boală!

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, sărbătoriţi pe 8 noiembrie © Cuvântul.ortodox.ro

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil sunt sărbătoriţi pe data de 8 noiembrie. Aceasta este una dintre ele mai mari sărbători de peste an, iar o mulţime de români poartă aceste nume sfinte.

Sfântul Arhanghel Mihail în limba ebraică, înseamnă "Cine este ca Dumnezeu?", iar Gavriil "bărbat-Dumnezeu". Această sărbătoare prevesteşte "Vara arhanghelilor" sau "vara iernii". Această zi se mai numeşte şi "Vara arhanghelilor", deoarece între 8 noiembrie şi 25 decembrie, vor exista trei sau patru zile în care temperaturile vor fi mai ridicate, spre deosebire de cele care ar trebui să fie normale pentru perioada aceasta. 

CITEŞTE ŞI: Sfinţii Mihail şi Gavriil, tradiţii şi superstiţii! Ce e bine să faci pentru a fi ferit de boli

În continuare vă prezentăm cea mai puternică Rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care sunt sărbătoriţi pe data de 8 noiembrie, potrivit arsenieboca.ro.

„Preaslăvit prinţ al oştirilor cereşti, Sfinte Arhanghele Mihaile, apără-mă pe mine, robul/roaba lui Dumnezeu (Numele) şi pe (Numele) copiii, soţul (soţia), părinţii, etc. de duhurile rele răspândite în văzduh, de răutatea oamenilor, de tot ce-i mânie, urgie, necaz, boală şi nenorocire pe acest pământ. Ne punem sub ocrotirea ta şi avem încredere în ajutorul tău! Apără-ne cu Preasfânta Cruce a lui lisus Hristos, Domnul nostru, care cu adevărat S-a răstignit şi a pătimit pentru iertarea şi salvarea oamenilor de la chinurile veşnice!
Du Celui Preaînalt rugăciunile noastre, ca să se coboare asupra noastră îndurările Sale, iar în ceasul morţii noastre condu sufletele noastre la cer! Amin! ”

„ Sfinţilor Arhangheli, care fără de trup slujiţi Ziditorului lumii cu credinţă şi tărie, rugaţi-vă pentru noi şi cereţi de la Domnul Dumnezeul nostru puterea să stăm în faţa vrăjmaşilor neclintiţi şi nebiruiţi, în numele adevăratei credinţe a Adevăratului nostru împărat ceresc. Cu sabie de foc distrugeţi pe cei răi care niciodată nu precupeţesc a ne vătăma trupul şi sufletul nostru, care ne urgisesc în numele Satanei, întunecatul stăpân al lumii celei de jos. Şi faceţi ca lumina Dumnezeiască să se reverse asupra noastră şi să ne lumineze calea şi sufletul şi acum şi-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro