Cea mai sexy handbalistă din România, dragoste la prima vedere / I-a dat emoţii mari

+5 click pentru
galerie

Cea mai sexy handbalistă din România a povestit cum s-a îndrăgostit la prima vedere de o fiinţă specială, de care nu se mai poate despărţi.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Betrice Olaru mărturiseşte că dintotdeauna a iubit pisicile, dar când l-a văzut pe Zeff, motanul ei din rasa british short hair, a fost dragoste la prima vedere. Beatrice este o stăpână asumată, ştie că dacă are o pisică îşi asumă că poate retapiţa canapele și fotoliile, aşa că nu i se pare o tragedie. Dramă a fost, însă, când Zedd a dispărut din casă.

“Stăteam cu chirie într-un apartament la etajul 1. Eu găteam ceva şi am deschis geamurile pentru că era miros în casă, era un open space. Nu mi-a trecut nicio secundă prin cap că Zeff ar putea să sară. Nu am fost atentă şi, la un moment dat, eu spălam vasele şi am zis: Unde e Zeff? M-am uitat peste geam, nu l-am văzut. Deschid uşa să fug repede să îl caut prin curte şi el era deja pe preş, la uşă. Cu făţuca aia aşa speriată, tot aştepta să îi deschid. Îl scosesem afară doar în cuşcă, la veterinar. De unde ştiuse el să intre în bloc şi la ce uşă să se oprească? Şi l-am găsit fix pe preş în faţa uşii, aştepta să i se deschidă”, îşi aminteşte Beatrice Olaru.

“Dacă aş putea, aş lua toate animalele la mine acasă. Doar că, îţi dai seama, într-un apartament cu două camere, deja doi oameni cu o pisicuţă e foarte mult. Mi-aş dori şi căţei, nu numai pisicuţe. Mie îmi plac animalele foarte mult. Când eram mică, la mama acasă, săraca, am terorizat-o când am fost copil. Pentru că toţi căţeii şi toate pisicuţele din faţa blocului, până venea mama de la serviciu, erau aduse în casă, spălate, şamponate, uscate, hrănite şi care îmi plăceau mie foarte mult le ascundeam sub masă, în balcon. Poate, poate să o conving pe mama. Îţi dai seama că nu stăteau.

Când venea mama acasă, începeau să urle şi să miaune şi să latre, pisică cu căţel, că îţi dai seama că nu mă putea hotărî doar la una. Şi mama le lua şi le dădea afară şi tot aşa. Dar am avut şi în casă. Am avut perioade în care aveam în casă doi căţei şi o pisică, două pisici şi un căţel, adică mama nu ne-a interzis. Doar că, dacă ar fi fost după mine, le-aş fi luat pe toate. Mama era ferm convinsă că o să mă fac medic veterinar, la cât de mult îmi plăceau animalele. Şi tot timpul îmi spunea «Fă-te medic veterinar şi să stai tot timpul printre ele, dar nu mi le-aduce mie pe toate în casă!»”, povesteşte Beatrice.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro