Cearta cu Dan Negru i-a schimbat radical viaţa! Dana Războiu, mărturii complete

+3 click pentru
galerie

Dana Războiu a vorbit deschis despre un incident care i-a schimbat radicat viaţa: o ceartă cu Dan Negru!

Invitată la „Refresh by Oana Turcu” - emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Dana Războiu vorbeşte despre cele mai importante evenimente din viaţa sa. „Pot să spun că îi datorez şi lui (Dan Negru – n.r.) mutatul meu la Bucureşti. Eram amândoi colegi la TVR Timişoara. el venea din radio. Eu lucram la ştiri şi fuseseră inundaţii în Banat şi am făcut materiale despre inundaţii în fiecare zi şi seara intram în direct cu materialele făcute de mine pe jurnalul principal al TVR-ului de seară. Şi în prima zi eram în cabina de machiaj şi a venit Dan Negru, stătea sprijinit de tocul uşii, iar eu mă machiam şi a început să comenteze că ceva la machiaj nu îi plăcea. În fine, m-a iritat. eu l-am dat afară, el nu a vrut să iasă, am ajuns să ne certăm... Cert este că eram plină de adrenalină din cauza faptului că avusesem această ceartă cu un coleg care era Dan şi am intrat pe post în direct plină de adrenalină şi am fost o foarte bună prezentatoare. Ştiam exact despre ce vorbeam, dar eram şi într-o stare de aia de agitaţie, eram foarte hotărâtă. Şi, pentru ca eram atât de furioasă, cei de la Bucureşti m-au sunat după aceea şi m-au chemat să prezint jurnalul naţional. Aşa că îi mulţumesc lui Dan, i-am mai mulţumit după aceea, ne-am împăcat, evident!”, povesteşte Dana Războiu.

Vedeţi totul începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Dana povestește şi despre momentul în care a aflat de afecțiunea fiul ei, Marc, diagnosticat la numai 6 luni cu coarctație de aortă, o malformație congenitală a inimii: "Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic, numai asta". De asemenea, Dana mărturisește că a fost surprinsă când a văzut că la spitalul din Viena unde a fost operat Marc, medicii primesc doar felicitări de mulțumire de la părinții ai căror copii au fost vindecați, nimic altceva: "Sistemul medical de acolo este suficient de bine organizat încât medicul să fie răsplătit decent pentru munca lui, și atunci nu are nevoie de nimic de la pacient".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro