Cel mai cunoscut cascador din România, la un pas de moarte / Totul s-a petrecut într-o fracţine de secundă

+3 click pentru
galerie

Un actor-cascador celebru a văzut moartea cu ochii, în timpul unor filmări, după ce a fost aruncat câţiva metri de calul pe care gonea, înarmat cu o sabie.

Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Denis Ştefan îşi aminteşte un episod sinistru, care se putea încheia cu o tragedie. „Autorul”: unul dintre caii săi, care l-a proiectat peste un gard, după un galop nebunesc. “Uite, de exemplu, cu Ardo, avea trei luni de antrenament, deci nimic, practic. Era deja prima zi de filmare. Aveam o sabie în mână cu care tăiam nişte pepeni. Chiar dacă nu era ascuţită, datorită vitezei spărgea pepenii respectivi. În momentul în care am tăiat, am venit din nou cu sabia spre crupa lui şi l-am atins din greşeală pe crupă. El a înţeles că trebuie să meargă mai repede dar problema era că eram la cinci-şase metri de gard. Am mers mult mai repede până în gard şi m-a aruncat pe partea cealaltă, am făcut o întoarcere de 360 de grade cu aterizare pe picioare. Nu m-au ţinut picioarele, am căzut pe fund şi toată lumea a înlemnit, pentru că aveam şi sabia în mână care, din fericire, mi-a sărit din mână în momentul în care am sărit. Şi nu am păţit nimic, a fost o chestie norocoasă”, povesteşte Denis Ştefan.

În cadurl aceleiaşi emisiuni, actorul mărturiseşte că pe iapa Uma a salvat-o în utimul moment, chiar înainte ca aceasta să fie sacrificată, pentru a fi transformată în salam. „Uma este o iapă pe care am văzut-o în herghelie, o puseseră pe lista de sacrificare. Asta înseamnă că cineva voia ca ea să ajungă salam. Şi, decât să ajungă la italieni salam, mai bine ajunge la mine. Am cumpărat-o de la abator, din păcate. Era considerat un cal care nu se poate antrena. Este, într-adevăr un cal sensibil, dar nu este un cal de neantrenat. Ca dovadă, că ne-am dus de două ori în competiţii de tip western şi ne-am clasat pe locurile patru-cinci. Majoritatea cailor nu sunt fără speranţă, ci au nevoie de timp”, explică Denis Ştefan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro