Cel mai mare sacrificiu făcut de Nicolae Guţă pentru a o ţine pe Cristina aproape. Un alt manelist a fost implicat

+3 click pentru
galerie

Cel mai mare sacrificiu făcut de Nicolae Guţă pentru a o ţine pe Cristina aproape. Un alt manelist a fost implicat © arhivă

Viaţa amoroasă a lui Nicolae Guţă a ţinut dintotdeauna primele pagini ale ziarelor. Manelistul a iubit pasional mai multe femei, este tată pentru 11 copii şi cine ştie, poate nu se opreşte aici! Cea care pare că "i-a pus capac" este Cristina, femeia devenită doamna Guţă şi în acte. Acum îşi trăiesc viaţa în linişte, departe de ochii curioşilor, dar în urmă cu ceva timp, situaţia stătea complet diferit.

În urmă cu patru ani, după o despărţire a celor doi, Spynews.ro anunţa în exclusivitate că Nicolae Guţă fusese înşelat de Cristina. Potrivit surselor noastre, la acea vreme, când Nicolae Guţă era plecat la diverse cântări din străinătate, Cristina avea întâlniri suspecte cu un alt manelist, doar că... mai puţin cunoscut. Este vorba despre Leonard de la Periş. 

După scandalul monstru în care a fost implicată, Cristina anunţa că a renunţat definitiv la el, pentru a se împăca cu Guţă. Doar că, cei doi, s-au reîntâlnit într-un hotel, în mare secret, la începutul lunii septembrie, în anul 2016. 

Blondina îşi "trata" astfel depresia despărţirii de Nicolae Guţă. Timpul a trecut, Cristina a ajuns din nou în braţele celebrului manelist, care a hotărât să şteargă cu buretele acest episod şi să-i dea ocazia Cristinei să-i recâştige încrederea. 

Tânăra a reuşit să-i fure definitiv inima "Regelui", iar astăzi este doamna Guţă şi mama celui de-al 11-lea copil al manelistului.

De altfel, nici Nicolae Guţă nu a fost uşă de biserică. Nina, o tânăra originară din Republica Moldova, l-a făcut pe manelist să uite că e "luat"! 

Ce sacrificii a mai făcut Nicolae Guţă pentru Cristina

Şi după ce Cristina l-a iertat, Nicolae Guţă a băgat adânc mâna în buzunar şi a cumpărat o bucată de teren şi, cu actul în mână, a anunţat-o pe tânără că-i va face o casă cum nu s-a mai văzut.

Când a devenit mămică, în anul 2019, Cristina ar fi primit de la Nicolae Guţă un apartament de lux în Bucureşti şi un cont de 100.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro