Cele mai bune MEME-uri ale românilor, în contextul confruntării dintre SUA şi Iran / GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

Cele mai bune MEME-uri ale românilor, în contextul confruntării dintre SUA şi Iran / GALERIE FOTO © Facebook Amintiri din Junimea

Indiferent de gravitatea situaţiei, cu siguranţă românii rămân amuzanţi, dacă nu optimişti. Tinerii internauţi au umplut reţelele de socializare de fel de fel de MEME-uri, care mai de care mai interesante, privind cel mai important subiect al momentului: confruntarea dintre SUA şi Iran. 

Odată ce subiectul atacurilor dintre Statele Unite ale Americii şi Iran a devenit viral şi totodată şi presupunerile unui posibil al Treilea Război Mondial, internauţii români s-au pus pe treabă! Nu, nu vorbim despre pregătire militară, ci despre creatul MEME-urilor, în faţa calculatoarelor. Până la urmă, dacă tot privim de pe margine totul, măcar să ne amuzăm, nu?

Spynews.ro a făcut o selecţie a celor mai apreciate MEME-uri de pe reţelele de socializare, privind acest context. Pare-se că, în ochii internauţilor, al Treilea Război Mondial e la doar un pas. Şi dacă tot e aşa de aproape, hai să ne gândim şi ce s-ar întâmpla! 

Internauţii au inclus în MEME-urile lor fel de fel de scenarii: de la ideea că ajunşi pe front, elevii scapă de examenul de BAC, la Dani Mocanu în armată, pe cal, aşa cum s-a şi filmat într-un videoclip, până la Ernest, ca principal spion al României în cel de-al Treilea Război Mondial. Şi acestea sunt doar câteva exemple! 

Râdem noi, râdem, dar să nu uităm cum se vor face recrutările în rândul cetăţenilor români, în caz de Război Mondial :)

Până când se găseşte o soluţie la nivel mondial sau cel puţin pentru moment, ne rămâne simţul umorului... românesc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro