Cererea i s-a aprobat. Sorina Pintea va fi transporată din arest la spital

Sorina Pintea va fi transporată din arest la spital © Arhiva

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea a ajuns în arest preventiv, pentru că ar fi primit mită, fiind acuzată de corupţie.

Aflată în Arestul Central al Capitalei, fostului ministru i s-a facut rău, aşa se face că duminică, 1 martie, o ambulanţă SAJ a ajuns la faţa locului. Cadrele medicale i-au administrat Sorinei Pintea o perfuzie, însă cazul nu a necesitat internare.

Chiar şi aşa, avocaţii Sorinei Pintea au făcut o cerere pentru ca fostul ministru să fie transportat la spital şi tratat corespunzător.

Ea declarând de curând că s-a luptat mult timp cu dermatomiozita, o boală gravă pentru care a avut nevoie de șapte luni de tratament. Dermatomiozita este o afecțiune musculară, fiind o boală destul de rară, ce apare mai des la femeile cu vârste între 40 și 60 de ani.

Se pare că Arestul Central a aprobat cererea fostului ministru şi în scurt timp, Sorina Pintea va fi transportată cu o dubă de la arest la un spital din Capitală. Se pare că starea de sănătatea a fostului ministru este una precară. Ea va fi pusă sub tratament de c[tre medicul care a îngrijit-o şi până acum.  

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a fostului ministru, decizia nefiind una difinitivă.

Sorina Pintea a fost acuzată pentru că ar fi primit sume de bani, în valoare de 10.000 şi 120.000 de euro de la reprezentanții unor societăți comerciale. Acestea sume de bani reprezintă 7% din valoarea unui contract.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro