Cezar Ouatu i-a luat iubitei un cadou incredibil! Acum se bucură amândoi de el

+4 click pentru
galerie

Cezar Ouatu îşi surprinde iubita nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Crăciun, ci şi în zilele "banale", pe care ştie să le transforme în adevărate sărbători.

Invitat la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stras, Cezar Ouatu povesteşte cum i-a schimbat viaţa "fetiţa" Sushi, o căţeluşă zvăpăiată cu "ochi superbi". Artistul spune că, spre deosebire de "părinţii de copii", "părinţii de căţei" trebuie să se dedice non-stop acestora, fiindcă prietenii necuvântători au nevoie de multă joacă, de plimbări şi multă afecţiune, deci nu pot fi păcălite precum unii copii cărora părinţii le oferă câte un telefon sau o tabletă, pentru a-i ţine ocupaţi.

"Am luat-o de la un specialist. Am pus-o într-un coş foarte mare pufos, iar ea, săraca, nu ştia ce se petrece. Era o ghindă mică... Am ciocănit la uşă şi am fugit. Iubita mea a deschis uşa şi, când a văzut-o, a avut o reacţie incredibilă. (...) Acum vreau să îi fac paşaport, fiindcă o iau în America. Este un stimul energetic şi un fel de terapie", spune, vizibil emoţionat, Cezar Ouatu.

Vedeţi totul astăzi, începând cu ora 13.00, la "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars!

Imediat după ce artistul i-a oferit "fiara" iubitei sale, Andreea Vilău, aceştia şi-au anunţat prietenii că familia lor s-a mărit. "Știu, știu... Mă iubești mult!! Welcome to your lovely family #SUSHI!", a scris Cezar Ouatu pe o reţea de socializare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro