Chelneriță din Arad, bătută fără milă de doi soți. Scenele șocante s-au petrecut chiar pe terasa localului la care lucra

Chelneriță din Arad, bătută fără milă de doi soți. Scenele șocante s-au petrecut chiar pe terasa localului la care lucra © arhivă

Un caz cu adevărat halucinant s-a produs în Arad. O chelneriță a fost snopită în bătaie chiar pe terasa locului la care lucra de căre 2 soți. După ce au umplut-o de sânge, cei doi au plecat de la fața locului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

O tânără de 25 de ani din Arad ce lucra ca și chelneriță la un local a trecut prin coșmarul vieții sale. Potrivit presei locale, aceasta a fost agresată fizic de către o familie, soț și soție. Cei doi au înjurat-o pe tânără, iar mai apoi au bătut-o fără milă, lăsând-o să zacă pe jos. 

Mai mult, imediat după ce au comis oribila faptă, cei doi au plecat de pe terasa cu pricina ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, oamenii legii au reușit să le dea de urmă și femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Ceva mai târziu, oamenii legii au dat și de urma bărbatului, iar acesta va fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive. 

Nu se cunosc date cu privire la starea de sănătate a chelneriței de numai 25 de ani și nici circumstanțele exacte ale producerii incidentului. 

"În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre doi arădeni – o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani- care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Femeia de 37 de ani a fost depistată și reținută pentru 24 de ore la scurt timp de la savârșirea faptei, iar bărbatul, care s-a sustras cercetărilor, a fost depistat în această dimineață, urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive", precizează autorităţile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro