Cine a fost Vasile Ouatu, al treilea roman decedat de coronavirus pe teritoriul Romaniei

Cine a fost Vasile Ouatu © Facebook

Duminică seara, 22 martie, a fost înregistrat cel de-al treilea deces din cauza pandemiei de coronavirus. Un bărbat în vârstă de 70 de pe teritoriul țării noastre, cu probleme medicale preexistente s-a stins din viață la trei zile după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

Cea de-a treia victimă a coronavirusului a fost Vasile Ouatu, din Neamț. Acesta a fost în trecut patronul clubului de volei feminin UNIC Piatra Neamț, echipă ce a ajuns în Liga 2 și alături de care Vasile Ouatu a ajuns campion al României în anul 2003.

Ouatu a fost un cunoscut om de afaceri din Neamț, dar și patronul complexului comercial UNIC. În anul 2017 UNIC Piatra Neamț a intrat în insolvență, iar afaceristul a cedat echipa municipalității, fiind ulterior transformată în CMS Piatra Neamț.

De asemenea, Vasile Ouatu a fost viceprimar al orașului Piatra Neamț în perioada 2004-2008, fiind considerat una dintre cele mai cunoscute și importante figuri ale orașului, mai ales pentru ”războaiele” pe care le avea la fiecare meci cu arbitrii. Pentru aceste ieșiri pe care le avea, Vasile a fost de foarte multe ori suspendat. În 2015, Ouatu l-a dat jos din scaun pe unul dintre arbitrii meciului și l-a îmbrâncit.

Din păcate, Vasile Ouatu s-a stins din viață la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, răpus de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro