El este bărbatul care a lovit cu mașina ursul din Harghita! Ce a pățit omul, după incidentul care a scandalizat o țară întreagă

El este bărbatul care a lovit cu mașina ursul din Harghita! Ce a pățit omul, după incidentul care a scandalizat o țară întreagă © Facebook / Arhivă

Cazul ursului lovit de mașină în Harghita este deja celebru, fiind amplu dezbătut, în ultimele zile. Ceea ce nimeni nu a aflat până acum, însă, este cine este omul care a lovit animalul și ce s-a întâmplat cu acesta după accidentul șocant.

În urma unei investigații, jurnalistul Vlad Ursulean a dat de urma șoferului care a lovit ursul.

„Tare s-au bucurat că se interesează cineva și de ei, că au urmărit toate știrile și numai de urs aveau grijă”, explică Ursulean, într-o postare pe Facebook.

Omul, tată a șase copii pe care trebuie să îi plimbe de colo colo, a rămas fără mașină, care a fost serios avariată de impactul cu ursul.

În momentul accidentului, în mașină se afla o fetiță de doi ani, care a făcut atac de panică. Noaptea se mai trezește, amintindu-și de urs.

„Povestește că mai demult s-a întâlnit cu un om desfigurat de urs, tot pe lângă Praid. Rămăsese fără o mână și cu fața reconstruită cât de cât. L-a întrebat atunci – ce e în sufletul lui? Îmi redă răspunsul cu ochii bulbucați:

– Văd numai ursul”, a încheiat în postare.

Urs lovit de mașină, împușcat după 18 ore de agonie

Situația ursului lovit de mașină a scandalizat o țară întreagă. Incidentul, care a avut loc în Harghita, a fost văzut de unii drept un exemplu cras al cruzimii de care oamenii pot da dovadă. Animalul a zăcut pe șosea aproape o zi întreagă, timp în care s-a și ridicat în șezut. Mașinile treceau pe lângă el, iar oamenii făceau poze. Într-un final, după 18 ore de chin, a fost tranchilizat, iar medicul veterinar a cerut ca ursul să fie eutanasiat, invocând că nu avea șanse de supraviețuire.

În urma scandalului, prefectul de Harghita, Jean-Adrian Andrei, a fost demis din funcție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro