Cine este femeia din Suceava, acuzată că și-a ucis trei copii. A făcut confesiuni înfiorătoare anchetatorilor

Cine este femeia din Suceava, acuzată că și-a ucis trei copii. A făcut confesiuni înfiorătoare anchetatorilor © Captură Video

O comunitate întreagă din Suceava este în stare de șoc, după ce un copil mort și îngropat a fost găsit în curtea unei femei de 37 de ani. În urma unor investigații, s-a aflat că bebelușul a fost ucis chiar de mama lui. Însă, culmea, acest lucru nu este partea cea mai șocantă.

Conform unor surse din anchetă, femeia, din comuna Dorna Candrenilor, a mărturisit în fața anchetatorilor că a mai ucis și îngropat alți doi copii.

Lângă casa acesteia, polițiștii au găsit cadavrul unui nou născut, pus într-un sac de plastic și legat bine. S-a stabilit ulterior că i-a luat viața proncului imediat după naștere.

Ce le-a spus femeia anchetatorilor

Aseară, femeia a fost audiată, iar confesiunile ei i-au șocat pe anchetatori. Această a recunoscut, la fel de senin cum a mărturisit că ea și-a ucis bebelușul, că a mai îngropat alți doi copii. Mai mult, le-a și indicat două locuri: unul în fânărie, altul într-o grădiniță de lângă casă. Criminaliștii fac acum săpături.

Criminaliștii au mai găsit niște oseminte, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre rămășițele copiilor femeii.

O vecină a dat alarma

Suspiciuni au fost stârnite atunci când vecinii au văzut-o brusc fără burtă, deși se cunoștea că avea sarcină avansată, potrivit monitorulsv.ro. Acest lucru i-a atras atenția și unui polițist local, care, în urma unor verificări, a aflat că femeia nu a mers la niciun spital pentru a naște. Luni seară, a ajuns la poarta femeii. Alături de anchetatori, polițistul a făcut descoperiri șocante. În curtea casei, a fost găsit sacul cu copilul mort și îngropat. Femeia a recunoscut ce a făcut, aparent senin.

Suspecta este o femeie în vârstă de 37 de ani, ingineră la o multinațională. Este căsătorită și are trei copii, iar imaginea ei în sat este una cu adevărat bună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro