Cine este tânăra care a plătit 2.500 de lei pentru uciderea soțului ei. Amantul Nicoletei a fost cel care a comis crima

Cine este tânăra care a plătit 2.500 de lei pentru uciderea soțului ei. Amantul Nicoletei a fost cel care a comis crima © Facebook

Se complică și mai tare telenovela macabră a morții unui italian din Galați. Nicoleta este femeia care a scos din buzunar 2.500 de lei și a comandat o pedeapsă pentru soțul ei, cu 30 de ani mai în vârstă. Culmea este că unul dintre presupușii ucigași este chiar amantul tinerei.

Crima a avut loc în localitatea Buciumeni, județul Galați, chiar în noaptea de 31 decembrie 2019. Nicoleta P., o femeie în vârstă de 31 de ani, a plătit doi tineri din sat să îi aplice o bătaie zdravănă soțului ei, în vârstă de 64 de ani. Unul dintre agresori este chiar amantul femeii, în vârstă de 21 de ani, scrie Viața Liberă.

Cum s-a petrecut planul diabolic

Violența conjugală i-ar fi pus capac Nicoletei, care ar fi decis să ia justiția în propriile mâini. Femeia, supărată că soțul ei era agresiv atunci când consuma alcool, a întocmit un plan cu adevărat diabolic pentru a scăpa de el.

Împreună cu amantul și cu un amic al acestuia, a plănuit să scape de soțul violent. Ce s-a întâmplat exact, încă nu se știe sigur. Cert este că, în noaptea de luni, chiar Nicoleta a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit soțul mort. Medicii legiști au infirmat concluzia inițială, cea a unui accident casnic, atunci când au analizat niște răni de pe trupul bărbatului.

S-a stabilit că a murit ucis în bătaie, însă Nicoleta a declarat că nu a plănuit niciodată să-și omoare soțul. Și-ar fi dorit doar să primească o bătaie, pentru a învăța o lecție.

Toți trei sunt acum după gratii, după ce au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro